Benedicció del quadre de Fra Benigne de Canet

Imatge de Fra Benigne de Canet
Benedicció del quadre de Fra Benigne

Aquest proper diumenge 21 d'agost del 2016, al finalitzar la missa de 2/4 d'1 del migdia, se celebrarà a l'església Parroquial de Sant Pere i Sant Pau de Canet la ceremònia de benedicció del quadre amb la imatge de Fra Benigne de Canet. Amb la presència de Fra Valentí Serra de Manresa, del convent de caputxins de Sarrià, i de Fra Eduard Rey, del convent de caputxins d'Arenys de Mar.
Fra Benigne de Canet, que de nom de baptisme es dèia Miquel Sagré i Fornaguera (1890-1936), fou un caputxí fill de la nostra població que, a part de misioner, va arribar a ser prior del convent dels Caputxins de Sarrià (Barcelona). Lamentablement morí assasinat durant els tumultuosos fets de la Guerra Civil del 1936.
Recentment, junt amb altres companys seus assassinats, ha estat beatificat.
La nostra entitat, seguint els passos que es fèren amb la col·locació de la imatge del Venerable Gabriel Macià de Canet, va creue oportú, arràn de la seva beatificació, de fer donació d'un quadre amb la seva imatge a l'Església Parroquial de Canet.
Amb la ceremònia de benedicció quedarà dipositat a la capella de Sant Antoni de Pàdua, junt amb l'altre imatge del també caputxí canetenc Gabriel Macià.
Des del CEC agraïm la bona voluntat i rebuda per part del senyor Rector de Canet, Mossèn Salvador Juanola.